tirsdag 1. april 2014

Crispy cheddar Chicken



Ritz-kjeks (eventuelt glutenfrie) (her kan og baconsvor
benyttes for lavkarbovariant)
Revet cheddar
Kyllingfilet (1-2 per person)
Fløte
Krydder

Knus ritkjeks og ha i en skål. Bland i ønsket krydder (fks chillipulver, cummin, pepper og oregano). Ha cheddar i en annen skål og fløte i en tredje skål. Del opp kyllingen i skiver. Dypp bitene først i fløte, så i kjekssmuler, så til slutt i ost, kna godt fast osten og legg i smurt ildfast form. Stek på 180-200 grader i 15-20 minutter. Server med salat og soppstuing, hasselbackpoteter er godt til for de som vil ha.

Soppstuing:
400 gram champinjong
2 små løk
2,5 dl fløte
salt og pepper

Stek sopp og løk blankt i en dyp panne med smør. Ha i fløte og la surre i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar