mandag 10. mars 2014

Fiskesuppe

5-6 porsjoner

En halv løk
2 gulrøtter
2 sellerirotskiver
1/4 kålrot
1 purre
250 gram laks
150 g scampi, rensket
3 ss melange uten melk
1,5 liter vann
2 fiskebuljonterninger
1 grønnsaksbuljongterning
Maisenna
2 dl kokosmelk
salt og pepper
frisk gressløk
litt sukker
hvitvinseddik

Rens og skjær opp grønnsakene. Kok de møre i vann med buljongterninger i. Ta opp grønnsakene.

Finhakk løk og hvitløk og fres i melange.. Rør inn 1-2 ss maisenna og spe med varm fiskekraft. Tilsett kokosmelk (prøv å bruk kun det "faste" i boksen). Kok opp og la suppen trekke uten lokk i 10-15. Tilsett fisk i terninger, scampi, litt finhakket gressløk og grønnsakene. La trekke i fem min og smak til med salt, pepper, eddik og sukker. 

Server med brød

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar