torsdag 27. mars 2014

Sett fantasien til

Man tager en kylling, klipper opp brystbena, bretter den ut, smører den inn med pesto, er litt barnslig og vips så serveres det overkjørt frosk til middag! Det ble tatt i mot både med skrekkblandet fryd, litt neserynk og skesis og latter. Men det ble iallefall smakt på, noen spiste mye, noen spiste litt. Godt var det iallefall med frosk :)


Pestokylling og grønnsaker

4-5 porsjoner

1 hel rå kylling
pesto (gjerne hjemmelaget)
2 søtpoteter
2 røde paprika
1/2 purre
2 maiskolber

Smør en langpanne. Splitt lårene til kyllingen fra hverandre og klipp eller skjær opp brystbena. "Brett" kyllingen utover og legg flatt i langpannen. Del maiskolbene i tre, paprikaen og purren i store biter og fordel i lanpannen. Ha i ca 1 dl vann i formen. Stek på 180-200 grader til grønnsakene er møre og kyllingen er gjennomstekt.

Del opp kyllingen i porsjonsstykker og server kyllingen og grønnsakene på et serveringsfat.
Saus: Sil kraften fra langpannen og kok den opp med litt fløte.
Kan serveres med ris ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar