torsdag 10. oktober 2013

Fiskepinner til middag, glutenfri og melkefri

Vi skulle ha fiskepinner til middag, oppdaget rett før middagslagingen at det glutenfrie strøbrødet inneholdt skummetmelkpulver. Hva gjør man så.. Ikke er det tid til å løpe til butikken og ungene var SULTNE. Kikket litt på hva vi hadde i skapet og fant ut at den glutenfrie "ritzkjeksen" ikke inneholdt melk. 


En halv pose glutenfri "ritzkjeks"
Et egg
En skvett soyamelk 
Seifiletblokk (eller annen lys fisk) 
Krydder 


Tin fisken om den har vært fryst og del opp i passende biter. 
Knus kjeksen til smuler og ha i en skål. Tilsett ønsket krydder, jeg hadde i salt/pepper, tørket persille og "fish&seafood" krydder. Bland sammen. I en annen skål visper du sammen ett egg med litt soyamelk. 

Varm opp melkefri melange i en panne. Dypp fiskebitene først i eggeblandingen, så i kjeksblandingen før du legger de i panna. Pass på å ikke ha for sterk varme. 

Server med potetbåter og råkostsalat. 
Bon appetitt.

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar