Melkefrie pepperkaker
100 gr. sirup
150 gr. sukker
150 gr melange uten melk og salt
1 dl Soyafløte
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1/2 ts pepper
2 ts kannel
1ts bakepulver
400gr hvetemel
Glutenfrie pepperkaker
100 gr. sirup
150 gr. sukker
150 gr smør
1 dl Kremfløte
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1/2 ts pepper
2 ts kannel
1ts bakepulver
400gr Mix Pâtisserie - Mix C
Smelt sirup,sukker og melange/smør over svak varme. Rør godt så sukkeret oppløses. Avkjøl.
Rør i soyafløte/kremfløte. Bland sammen hvetemel/mix c og krydder og rør det inn i sukkerblandingen. Kna deigen sammen, dryss over litt hvetemel/mix c og sett den kaldt til neste dag.
Kjevle ut litt og litt av deigen. Deigen blir fort varm og vond å jobbe med så jeg anbefaler å ha resten av deigen kaldt.
Ha figurene på bakepapirkledd stekeplate.
Stekes ved 175 gr i 10 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar